Alla inlägg under april 2013

Av jowjow - 8 april 2013 15:46

Hej!


Tjohooooooooooo! Idag var vi på otropeden och nu är frejkan borta å allting såg bra ut! Så nu blir nästa uppföjning vid 6 månader! Åh kan ni fatta lyckan eller, äntligen så kan vår lilla grabb få röra på sig som han vill. Läser ju hela tiden att de är så bra att låta bebisar ligga på mage en stund å träna på att lyfta huvudet. Men lillen gillar inte det, han gnäller bara, men idag låg han en stund på sängen och då lixom sparkar han så hårt med benen så han nästen tippar över på rygg men de går inte. Så blir han bara sur haha!


Jaja imorgon ska jag eventuellt fara å fika me Lotta å lilla Disa, på onsdag är det dags för 3 månaders vaccinet och det känsn väldigt nervöst! Blir även mätning å vägning de ska dock bli intressant. Torsdag är det babymassage om inte lillen blir tussig av vaccinet förståss men hoppas på de bästa!


Satt precis å kollade på ett förlossningsprogram på TV, alltså får en sån skröckblandad förtjusning inför att få gå igenom allting 1 gång till. Men nångång ska det bli. Tänk vad mysigt att få ha 2 små trollungar här hemma!

Av jowjow - 4 april 2013 18:48

Hej!


Jaha idag så var vi på intoduktion till babymassage de verkar väldigt mysigt, dom 2 som gick i föräldragruppen var där plus 2 nya som jag inte sett tidigare. Så de blev 4 killar å en tjej, allstå käns som de typ bara föds killar haha! Vincent tyckte de va jätte kul, han hade ögon stora som tefat å spanade in dom andra bebisarna, helt förundrad över att det finns andra minimänniskor lixom :P Han var jätte duktig å skratta å "prata" massor :) Nästa vecka får vi se om vi kan gå för vi ska ju ta 3 mån vaccinet på onsdagen så beror lite på hur lillen reagerar på det! Uscha nervös :/


Annars så har amningen fuckat up, börja me att han vägra äta på höger och sen upptäckte ja att jag hade fått värsta såret där! Gahh ont, så nu har han inte fått äta där i väntan på att de ska läka, men förösker mjölka ur lite för annars blir de jätte fullt å gör ont. Men nu är jag rädd att han inte vill äta alls nå mer på höger och att mjölken där ska ta slut. Har vart tvungen å ge lite ersättning på kvällarna nu eftersom han inte blir nöjd på den mjölk som finns i vänster de blir liksom för lite. Suck himla tjorv vill bara ge upp allting ibland känns de som gahhhh!



25

Av jowjow - 3 april 2013 00:40

Hej!


Åh jaja så blev man 1 år äldre då! Har haft en underbar födelsedag med firande hela långa dagen, fina presenter å massa go mat som älsklingen lagat! Fick ett jätte fint födelsedags kort från Sofia med posten å även ett från Carrow åååhh fyfan va kul. Avslutade kvällen med att prata 2 timmar i tele med henne och återuppliva gamla minnen. Alltså satan så kul vi har haft genom åren! Om allt går enligt planerna så kommer hon hit i maj då ska vi leva loppan!

Näe nu ska jag ta och sova efter denna långa men härliga dag!

jowjow


från och med du

Detta har hänt

jag bloggar om

hela livet var ett disco

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards